Hirdetés

Gyorsan ki fogod találni, ki lett a legértékesebb magyar celeb idén

|

Az elmúlt két évben Majkáé volt ez a cím a Forbes 30-as listáján, de most trónfosztás történt.

Hirdetés

A Forbes nem csak a legértékesebb influenszerek listáját állítja össze évente, de külön kezeli a legértékesebb celebekét is - persze köztük is sokan vannak, akik az online térben is aktívak, de nem ez a fő területük. 

Idén tizenegyedik alkalommal pontozták különböző szempontok szerint a hazai hírességeket, figyelembe véve a magazinos címlapmegjelenéseket, közösségi médiás aktivitást, sajtóban való említéseket, illetve az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. által a Forbes megbízásából készített, 18-59 éves magyar emberek körében végzett felmérés eredményeit is (a pontos módszertan itt olvasható a szürke keretben). Voltak jelentős helycserék, és az első helyet sem Majka szerezte meg, sőt, ő a harmadik helyre csúszott vissza.

Hirdetés

Senkit nem érhet meglepetésként, hogy 2024-ben az ország legértékesebb celebje Azahriah, aki 22 helyett lépett előre. Nem kell ecsetelni, miért: háromszor töltötte meg a Puskás Arénát, játszott a Nova Rockon és több külföldi helyszínen, saját Tisza cipője ugyancsak siker lett, nem mellesleg ő a Spotify-on a leghallgatottabb magyar előadó, és egyébként politikai megnyilvánulásaira is sokan figyelnek.

Sebestyén Balázs lett a második, akit évek óta hűséges követőtábora szüntelenül támogat, az egyik leghallgatottabb rádióműsor már jó ideje az ő nevét viseli. A harmadik helyre a műsorvezetőként, zenészként és véleményvezérként is aktív Majka került.

Zenészek közül a Valmar (4.), Rúzsa Magdi (7.), Geszti Péter (9.), Kasza Tibi (18.), T. Danny (20.), Tóth Andi (22.), Marsalkó Dávid (28.), Fluor Tomi (29.) és ByeAlex (30.) kerültek be a top 30-ba. A listán szerepelnek még műsorvezetők, séfek és sportolók is változó mértékben, itt tekinthetitek meg az egészet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)