Hirdetés

Elkészül a harmadik Jay és Néma Bob film is, íme az első részletek

|

Kevin Smith leleplezte, hogy mi a projekt címe és miről fog szólni.

Hirdetés

Eredetileg az 1994-es Shop-stopban mutatkoztak be mellékszereplőként a rendező, Kevin Smith és pajtása, Jason Mewes füves karakterei, Jay és Néma Bob, akik aztán 2001-ben megkapták a saját filmjüket, ami nem volt bukás, de nagy siker sem: 22 millió dollárból készült, és globálisan 33 millió dollárt tudott összeszedni. A páros az évek során kultfavorittá, így bár 18 évnek kellett eltelnie, de 2019-ben Smith összehozhatta a következő fejezetet Jay és Néma Bob Reboot címmel.

Ez viszont már gyengébben szerepelt: a jelentések szerint 10 millió dollárból összehozott film mindösszesen 4,7 milliót keresett világszerte, noha nem tudjuk, hogy a streaminges, VOD-os és hasonló eladásokból mennyi pénz jött be. Valószínűleg valamilyen módon csak megérte, mivel Smith bejelentette, hogy megvalósítja a harmadik Jay és Néma Bob filmet is. 

Hirdetés

Smith a San Diegó-i Comic-Conon promotálta következő projektjét, a The 4:30 Movie című, '80-as években játszódó coming of age sztorit, amelyet személyes emlékek ihlettek, és amiben visszatér a rendező számos haverja, mint például Jason Lee és Justin Long is. A 2024 hátralévő részében érkező The 4:30 Movie népszerűsítése közben pedig arra is szakított időt, hogy beharangozza: elkészíti a harmadik Jay és Néma Bob Filmet is, amelynek a címe a - rendező kedvenc franchise-a, a Star Wars után - Jay and Silent Bob: Store Wars lesz, és a sztori szerint a két kokókalmár immáron legálisan fogja árulni a marihuánát a saját boltjában, és háborúba keverednek egy rivális üzlettel. 

A forgatókönyvet Smith írta, amiképpen a rendezést is természetesen ő végzi, és akár már idén elkezdhetik forgatni a View Askewniverse részét képező Store Warst. Hogy kik térnek vissza a korábban látott karakterek közül a két címszereplőn kívül, az nem derült ki, de addig is elüthetjük majd az időt egy új Jay és Néma Bob videojátékkal, az Interabang Entertainmentnél készülő kézzel rajzolt Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punchcsal, ami elvileg még idén befuthat. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)