Hirdetés

Elárulta a Netflix, hogy ki lesz A Bridgerton család negyedik évadának főszereplője

|

Nem titok többé, hogy melyik Bridgerton szerelmi életére fókuszál a következő felvonás.

Hirdetés

Sok köze ugyan nincs a valósághoz, tehát történelemhűséggel a legkevésbé sem vádolható A Bridgerton család, de ez aligha zavarja a rajongóit. A Julia Quinn regényeiből táplálkozó, a kulisszáival a régenskorszakot, pontosabban annak erősen romantizált változatát megidéző sorozat évadai rendszerint a címbéli família egy vagy több tagjának boldogságkeresését állítják a középpontba. Így volt ez az első (Daphne), a második (Anthony) és a harmadik (Colin, Francesca) felvonásban is, és egy percig sem lehetett kérdés, hogy ugyanezt a formulát követi majd a negyedik etap is, amire még 2021-ben adta le a rendelést a Netflix az adaptációt készítő Shondalandnek.

Bár lassan kezdenek elfogyni a még facér Bridgertonok, azért így sem lehettek biztosak benne a nézők, hogy ki következik a sorban. A romantikus kalandok iránt kevés érdeklődést mutató Eloise éppúgy szóba jöhetett, mint az élvezeteket hajszoló Benedict, ezzel szemben Gregory és Hyacinth még túl fiatal az ilyesmihez.

Hirdetés

A minap az alkotók egy, az X-en közzétett videóval és az azt kísérő bejegyzéssel eldöntötték a vitát, és hivatalosan is megerősítették, hogy A Bridgerton család negyedik évadának eseményei a másodszülött fiú, azaz a Luke Thompson alakította Benedict körül forognak majd.

Fivéreivel ellentétben a bohém Benedict nem érzi magát késznek arra, hogy megállapodjon, ám az anyja, Violet Bridgerton álarcosbálján szembe jön vele a végzet egy "ezüstbe öltözött" titokzatos nő személyében.

Jess Brownell showrunner úgy fogalmazott, hogy nagyon izgatott, amiért Benedict történetét dolgozzák fel legközelebb.

"Fontosnak éreztük, hogy teljesen felfedezze önmagát, mielőtt megállapodnak. Ő olyasvalaki, aki hatalmas étvággyal bír, és azt akartuk, hogy kiélvezhesse az életet, mielőtt családalapító-üzemmódba váltana."

- utalt vissza Brownell Benedict harmadik évadbeli kalandjaira.

Luke Thompson is megosztotta gondolatait a karakter reflektorfénybe kerüléséről.

"Benedict mindig kicsit elveszettnek tűnt - vagy szabadnak, attól függően, hogyan nézzük. Most azonban valami kézzel foghatóbbat, szilárdabbat keres önmagában."

Az eddigiekhez hasonlóan nyolc epizódosra tervezett évad forgatása szeptember közepén kezdődik, és előreláthatóan 2025 áprilisáig tart majd, ennélfogva nem lepődnénk meg, ha a bemutatóra csak 2026-ban kerülne sor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)