Hirdetés

Befutott a Mi vagyunk Azahriah film első teljes előzetese

|

Nagyából körvonalazódni látszik, egészen pontosan mi is az Azahriah-film koncepciója.

Hirdetés

Megérkezett az első teljes előzetes (tehát nem csupán teaser) a Mi vagyunk Azahriah című filmhez, amely izgalmas betekintést nyújt Azahriah, a fiatal magyar énekes és dalszerző életébe. Az előzetes alig több mint másfél perces, de már ebben a rövid időben is kiderül, hogy a film nem egy tipikus koncert- vagy dokumentumfilm lesz. A rendező, Mazzag Izabella, és a forgatókönyvíró, Előd Máté által megálmodott alkotás sokkal inkább egy valóságos és képzeletbeli utazás kombinációja, amelyet Azahriah élete és zenéje ihletett.

Az előzetes alapján a film egyedülálló módon ötvözi a valós eseményeket és a fikciót. Nem egy hagyományos portréfilmet kapunk, hanem egy olyan alkotást, amely a zenész életének és dalainak mélyebb rétegeit tárja fel. A film középpontjában álló utazás nemcsak fizikai, hanem lelki is, bemutatva Azahriah belső világát és azt a küzdelmet, amelyet művészként megél.

Hirdetés

A főszerepben maga Azahriah, azaz Baukó Attila áll, aki mellett Molnár Attila, Ionescu Raul és Juniki Noémi is szerepel a filmben. A produkció forgalmazója a Színfolt Film, amely korábban olyan alkotásokon dolgozott, mint a #sohavégetnemérős, amely Fluor Tomi és Diaz életét mutatta be, vagy a Tankcsapda dokumentumfilm​.

A Mi vagyunk Azahriah várhatóan 2024 novemberében kerül a mozikba, és az eddigi kedvcsinálók alapján különleges filmes élményt ígér. Az Azahriah zenéje által inspirált utazás nemcsak a rajongóknak, hanem mindazoknak érdekes lehet, akik szeretnének belekukkantani a mai magyar zenei élet egyik meghatározó alakjának világába. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)