Hirdetés

A Stranger Things elképesztően érzelmes lezárást kap David Harbour szerint

|

Az utolsó rész forgatókönyvét olvasva sírtak a Stranger Things színészei.

Hirdetés

A Stranger Things sorozatban Hopper szerepét játszó David Harbour a közelmúltban izgalmas részleteket osztott meg a széria befejezéséről. A New York Comic Conon ugyanis elárulta, hogy a záró epizód rendkívül érzelmes lesz, és azt is hozzátette, hogy szerinte ez a legjobb rész, amit valaha készítettek.

Elmondása szerint a színészek egy ponton, amikor felolvasták a forgatókönyvet, könnyekben törtek ki. Külön kiemelte Noah Schnappet, Will Byers megformálóját, aki számára különösen megrázó volt az epizód. Harbour szerint a rajongók imádni fogják a befejezést, és az egész évad is fantasztikus lesz.

Hirdetés

A sorozat ötödik évadának forgatása 2024 januárjában kezdődött, és várhatóan hamarosan véget ér. Bár sok részletet titokban tartanak, néhány új szereplő is csatlakozott a sorozathoz, például Linda Hamilton, de a pontos szerepekről még nem tudni részleteket. Maya Hawke, Robin karakterének megformálója szerint azért tart ilyen sokáig az évad elkészítése, mert gyakorlatilag nyolc különálló filmnek megfelelő munkát végeznek.

A rajongók tehát még türelmesen várhatnak, de Harbour biztosította őket, hogy a várakozás kifizetődik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)