Hirdetés

A DC egyik közkedvelt hősére utalhat James Gunn új posztja, ő is szerepet kap az új filmes univerzumban?

|

Elég volt egy doboz Chocos, és azonnal beindult a rajongók fantáziája.

Hirdetés

A James Gunn és Peter Safran által irányított új DC filmes univerzumban izgalmas újdonságok várhatóak, több új projekt van készülőben. A közelgő filmek és sorozatok között megtalálható a Creature Commandos, amely még idén megérkezik a Max platformra, továbbá Gunn Superman filmje, amely forgatása nemrégiben befejeződött, és a Peacemaker második évadának munkálatai is folyamatban vannak.

Gunn legújabb közösségi média bejegyzésében pedig mindezek mellett is aktíva leköti a rajongók elméjét, azonnal elindult a teóriagyártás. A DCU atyja ugyanis Threads posztban reagált egy rajongói threadre, amely a DC Universe képregényes pillanatai közül J'onn J'onnz/Martian Manhunter a "Chocos" nevű fiktív sütemény iránti megszállottságát emelte ki.

Hirdetés

Gunn egy képet tett közzé egy Chocos csomagról, ami arra utal, hogy a sütik szerepet játszhatnak az egyik élőszereplős DC projektben, és persze mindenki egyből arra gondolt, hogy Martian Manhunter is fel fog bukkanni valamelyik új filmben vagy sorozatban. Ezt követően az Instagramon és a Twitteren is megosztotta a Chocos csomagolását.

A Chocos a DC Univerzumban az Oreo sütemények helyettesítője, amelyet eredetileg Keith Giffen, J.M. DeMatteis és Kevin Maguire Justice League International sorozatában vezettek be. Az első számokban Billy Batson (Marvel Kapitány) Oreót evett és tejet ivott a csapattal való találkozókon, amit Martian Manhunter is átvett. Ez a szokás hamarosan megszállottsággá vált, és J'onn gyakran stressz-hatása alatt evett Chocost. 2000-ben John Ostrander, Doug Mahnke és Patrick Gleason Martian Manhunter sorozata a jogi problémák elkerülése érdekében Chocosra változtatta az Oreót. A Martian Manhunter #24 azt is bemutatta, hogy J'onn Marsi élettana negatívan reagál, amikor nem kap a süteményekből.

Jelenleg nem világos, hogy a Gunn által bemutatott Chocos csomag hogyan kapcsolódik a DCU-hoz, különösen mivel Martian Manhunter karakterét még nem jelentették be.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)