Hirdetés

Ez a pofás magyar játék a tower defense és a ritmusjátékok szerelemgyereke

|

Korai hozzáféréssel rajtolt el a Bass Defense: Rhythm Meets Strategy.

Hirdetés

A WOMBEX Games korábbi játékával találkozhattatok már itt a GS-en, hiszen mi is írtunk a Jigs4w3D Puzzle Challenge-ről, amiben egy realisztikus, 3D-s környezetben lehet kirakósozni, a legújabb projektjével azonban még komolyabb feladatra vállalkozott a magyar fejlesztőcsapat. A Bass Defense: Rhythym Meets Strategy képében egy ritmus alapú stratégiai játékot készítenek a srácok, amely mindkét műfaj legizgalmasabb elemeit kutyulja össze, hogy egy még szórakoztatóbb és meglehetősen egyedi végeredmény szülessen. A projekt ingyenes prológusa, a Bass Defense: First Memorythyms már július végén tölthető volt a Steamen, most pedig az alapjáték is megjelent. 

A Bass Defense lényege, hogy a megfelelő gombokat a zene ütemére megnyomva eltakarítsuk az ellenfeleket, akik megpróbálják elpusztítani a bázisunkat, ezt pedig fejleszthető védekező és támadó bónuszokkal, valamint a ritmusérzékünk kamatoztatásával érhetjük el. Húsz egyedi pálya, három nehézségi szint (könnyű, közepes, nehéz), három játékmód, kilenc bónusz, helyi többjátékos mód és mindegyik térképen különleges vizuális stílus várja a kihívásra vágyókat és azokat, akik ki szeretnék próbálni, milyen lehet a tower defense, a stratégiai és a ritmusjátékok keveréke. 

Hirdetés

A Soundwave mód ritmusfókuszú és felülnézetes, az Overcharge módban ágyúkat kell energiával tölteni valós időben, közel visz a kamera és a tower defense kap nagyobb szerepet benne, míg a Fingerton módban egyetlen ujjat használva kell gyorsnak lenni - ez utóbbi igazi hardcore móka. 

A Bass Defense korai hozzáféréssel rajtolt el a Steamen, amit most a Steam Ritmus Fesztiválnak köszönhetően 30 százalékkal olcsóbban szerezhettek be a Valve digitális áruházában. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)