Hirdetés

Immersion - egy headset a nyugodtabb játékért

|

A hosszú játékpályafutásotok során mennyi periféria lelte halálát? Mennyi ragequit hiába onta vér? Ennek hamarosan vége szakadhat.

Hirdetés

Pöröghetne a szalonbeszélgetés arról, hogy mindenki mennyire ügyesen meg tudja őrizni a hidegvérét játék közben, de itt barátok között vagyunk, úgyhogy nem kell a bullshit. Nincs az a gamer, akinek egyszer-egyszer el ne pattanna az agya.

Miután egy egész sorozatnyi Razer perifériát vágtam tönkre, tőlem kissé idegen lenne a "dehiszenezcsakegyjáték" szentbeszéd. Viszont úgy néz ki, hogy nem lesz szükség gyógyszeres kezelésre, mert egy Samuel Mattson nevű dizájner megoldja a problémát. Vagy legalábbis jó úton halad.

Mattson készített egy Immersion nevű headsetet, ami játék közben figyeli a szívritmusunkat és ez alapján a játékba is bele tud nyúlni egy kicsit. Az alkotó egy egész sor FPS-ező játékoson letesztelte a prototípust és amikor az Immersion érzékelte, hogy az alany egyre dühösebb, szépen lejjebb vette a nehézségi szintet a játékban.

A rendszer egyelőre csak az egyjátékos kampány mellett működik, de ha befut az Immersion, akkor akár a multiplayer játékok is profitálhatnak belőle. 

Nektek hogy tetszik az ötlet? Milyen perifériák váltak már nálatok a gamerrage áldozatává? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)