Hirdetés

Nyakunkon az új The Elder Scrolls játék megjelenése

|

A Bethesda nyilvánosságra hozta a patinás széria következő felvonása, a The Elder Scrolls: Castles premierdátumát.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy éve, fű alatt vette kezdetét a Fallout Shelters által inspirált The Elder Scrolls játék, a Castles pályafutásának publikus szakasza. A Bethesda egészen addig gondosan titkolta, hogy mire is készül, és az utána következő lépéseket sem hamarkodta el. A formális bejelentésre például csak januárban került sor, de még akkor is csak néhány kiválasztott piacon láthattak neki az érdeklődők királyságuk menedzselésének.

Most viszont karnyújtásnyi közelségbe került a globális megjelenés, és a Bethesda nem érte be annyival, hogy felfedje a rajt időpontját, hanem még egy hosszabb videót is készített a The Elder Scrolls: Castles bemutatása céljából.

Hirdetés

Az ingyenesen játszható alkotásban a feladatunk a gondjainkra bízott királyság sorsának egyengetése hosszú-hosszú éveken keresztül. Egy nap a valóságban egy évnek felel meg a játékban, tehát nem elég felépítenünk és berendeznünk álmaink várkastélyát, hanem foglalkoznunk kell a trónutódlás kérdésével, az erőforrások utánpótlásával, a rendelkezésünkre álló munkaerő hatékony felhasználásával (nem mindegy, hogy melyik alattvalót hova osztjuk be), és akkor még nem is beszéltünk a döntéshozatal terhéről vagy a harcosainkra bízott küldetésekről.

A The Elder Scrolls: Castles szeptember 10-én jelenik meg Androidra és iOS-re, az érdeklődők az iménti linkeken már most áteshetnek az előregisztráción.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)