Hirdetés

Most ingyen húzhatsz be egy játékot a Steamen, de ne várj vele az idők végezetéig

|

Nosztalgikus élményeket ígér a legnagyobb PC-s áruház ajándéka.

Hirdetés

Termékeny napunk van ma, ami az ingyen megszerezhető játékokat illeti, hiszen nem a GOG.com az egyetlen piactér, amely ajándékkal fogadja a nézelődni, vásárolni, vagy szimplán csak játszani betérő felhasználókat. Érdemes lehet a Steamet is felkeresni, ha anélkül bővítenénk kollekciónkat, hogy akár csak egy forinttal is megterhelnénk a folyószámlánkat.

A piacvezető PC-s áruházban most egy Contrához hasonló klasszikusok előtt tisztelgő 2D-s, oldalra scrollozós akció-platformer kelleti magát ingyen, amiben ugyan ugrándozni is kell, de közben szinte se sem vesszük az ujjunkat a tűzgombról.

Hirdetés

Weapon of Choice DX a Mommy's Best Games stúdió 2015-ben megjelent alkotásának a címe, amelyben a világot lerohanó, a gének kombinálásával trükköző földönkívüli megszállókkal kell felvennünk a harcot. A játék talán legkülönlegesebb, a műfajhoz képest szokatlannak mondható tulajdonsága, hogy a pályák nemlineárisan épülnek fel, a sztori pedig nemkülönben - döntéseink révén többféle lehetséges végkimenetele is lehet a kalandnak. Emellett pedig egyedi játszható karaktereket is megmenthetünk, akik aztán az elhasználható életeink számát növelik.

A játék megszerzéséhez elég a fenti linkre bökni, majd a steames termékoldalon megnyomni a Fiókhoz adás gombot. Mivel az ajánlat szeptember 22-éig él, nem muszáj kapát-kaszát eldobva azonnal végigcsinálni a folyamatot, de a biztonság kedvéért állítsatok be emlékeztetőt, ha későbbre halasztanátok a Weapon of Choice DX bezsákolását.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)