Hirdetés

Más ajándékot ad most az Epic Games Store, mint amit vártunk

|

Gyorsan cserélt az Epic - egy helyett két ajándékkal vár minket.

Hirdetés

Ritkán, de előfordul, hogy bejelenti az Epic Games Store a következő heti ajándékait, aztán változtat tervein valamilyen általunk nem ismert oknál fogva. Amikor az múlt heti tartalmak elérhetővé váltak, még úgy volt, hogy a LEGO Builder's Journey-re csaphatunk majd le, aztán ez másnapra módosult.

Ennek értelmében aki a következő egy hétben felkeresi a digitális áruházat, egy játékot és egy ingyenes játékban használható extrát húzhat be. 

Hirdetés

A játék a Freshly Frosted, amiben 144 fejtörő vár ránk, melyek során fánkokkal kell így-úgy bánnunk, miközben különféle szerkezetek teszik izgalmasabbá feladatunkat.

Az ajándék a Rumble Clubhoz használható fel, egy exkluzív emote-ot, 1000 Goldot és 200 gemet ad.

Mindkettőt úgy kaparinthatjátok meg, ha megnyitjátok a fenti linkeket, majd a GET gombra és a Place Orderre nyomtok (közben bejelentkeztek, ha ez szükséges).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)