Hirdetés

Ingyen nyúzhatod a Ubisoft legújabb autós játékát, és ha megtetszik, olcsón meg is veheted

|

Pénztárcakímélő próbaidőszakkal és masszív leárazással várja a The Crew Motorfest az érdeklődőket.

Hirdetés

Noha még mindig a Forza Horizon széria uralja a nyitott világú autós játékok kategóriáját, szó sincs arról, hogy ne akadnának kihívói a Playground Games és az Xbox sorozatának. Idén szeptemberben a Nacon támogatását élvező Test Drive Unlimited: Solar Crown igyekszik majd elorozni a fejéről a koronát, tavaly pedig a Ubisoft istállójából kigördült The Crew Motorfest tett kísérletet ugyanerre.

Az a próbálkozás ugyan nem vezetett trónfosztáshoz, a kiadó mégis elégedett lehet, mivel az Ivory Tower alkotása a franchise eddigi leggyorsabban fogyó darabjának bizonyult, még az sem vette el a játékosok kedvét tőle, hogy a Ubisoft oly kíméletlenül elbánt a széria első részével.

Hirdetés

Mindenesetre a szintén állandó netkapcsolatot igénylő Motorfestet egyelőre nem fenyegeti az a veszély, hogy játszhatatlanná válik, majd még a vásárlók könyvtárából is eltűnik, éppen ellenkezőleg, a Ubisoft Forwardon derült ki, hogy a második évre tervezett tartalmi bővítések keretében Maui útjain is döngethetünk majd a novemberben érkező The Chase Squad frissítésnek köszönhetően.

Egyáltalán nem késő tehát még csatlakozni a fesztiválhangulatú versenyjáték közösségéhez, de hogy senki se érezze azt, hogy zsákbamacskát vásárol, a Ubisoft két ingyenes hétvégét is tart. Az első, időlimit nélküli próbakör már zajlik, július 8-áig PC-n (Ubisoft Store, Epic Games Store), PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön állhatunk neki O'ahu körbeautózásának, míg Xbox One-on és Xbox Series X|S-en július 11. és 15. között tehetjük meg ugyanezt. Az ajánlatot a kiadó megfejelte egy elég jelentős, akár a 60 százalékot is elérő leárazással, amiből a Steamet sem hagyta ki.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)