Hirdetés

Ezt a játékot adja ingyen az Epic Games Store a jövő héten

|

Idő előtt kiszivárgott az áruház utolsó augusztusi ajándéka.

Hirdetés

Nem múlhat el úgy egyetlen hét sem, hogy ne lepjen meg minket valamivel az Epic Games Store. Így megy ez már hosszú évek óta, dacára annak, hogy súlyos dollármilliókat bukik rajta a Tim Sweeney vezette Epic Games. Aki átaludta az elmúlt hetet, az talán nem tudja, hogy még néhány óráig lecsaphat az ingyen osztogatott Death's Gambit - Afterlife-ra, valamint egy, a World of Warshipsben felhasználható tartalmi csomagra. Ezután viszont még izgalmasabb ajándékok jönnek, köztük egy még viszonylag friss, AAA kategóriás címmel, szóval ha eddig nem vetted meg, most már várj vele egy kicsit.

Általában nem szoktunk ennél messzebbre látni a jövőbe, mivel az EGS rendszerint csak egy hétre előre árulja el a felhozatalt, minden egyebet titokban tartva, ami utána következik. Akadnak azonban remek forrásokkal rendelkező, megbízhatóságukat a múltban már számos alkalommal bizonyító szivárogtatók, akik hajlandóak idő előtt lerántatni a leplet a meglepetésről.

Hirdetés

Már nem először fordul elő, hogy billbil-kun a Dealabs oldalán keresztül osztja meg értesüléseit a nyilvánossággal, és most sem őrizte meg a tudomására jutott titkot. Ha nem téved, akkor augusztus 29. és szeptember 5. között a Saber Interactive könnyed hangvételű, árkád stílusú amerikai focis játékát, a tavaly megjelent Wild Card Footballt adja ajándékba az Epic Games Store. Jelenleg 10 600 forintba kerül az áruházban, magyarán ennyit tud megspórolni, aki ingyen hozzáadja a gyűjteményéhez.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)