Hirdetés

A For Honor még mindig él, és most ingyen játszhatsz is vele

|

A Ubisoft elmúlt évtizedének talán legérdekesebb multis próbálkozása volt a különböző történelmi harcmodorokat összeeresztő For Honor.

Hirdetés

Amennyire fura ötlet volt a For Honor, mi annyira rákaptunk annak idején. A cimboráinkkal hosszú estéket kaszaboltunk át szamurájok és lovagok bőrében, páncéljában, még annak ellenére is, hogy (mint általában) a Ubisoft szolgáltatása minden lépésünket megnehezítette. A megjelenést követő években a fejlesztők temérdek tartalommal töltötték fel a PVP kalandot, és rengeteg javítással kalapálták ki annak legidegesítőbb problémáit.

A For Honor körül ugyan már nincs nagy felhajtás (a rivaldafényt magára húzta az utóbbi időben az XDefiant), de ez nem jelenti azt, hogy ne érne meg egy próbát azoknak, akik a mai napig nem próbálták a történelmi harcmodorok dühöngőjét.

Hirdetés

Sajnos csak most szúrtuk ki, hogy néhány napja megkezdődött egy ingyenes alkalom, ami a PC-s érdeklődőknek augusztus 5-ig, a konzolos harcosoknak augusztus 1-ig lesz elérhető, még van egy kis időtök a hétvégén megélezni a pengéket, bárdokat.

A játék egyébként tegnap bővült egy új karakterrel és új eseményekkel. A For Honor még mindig kapja a bővítéseket, így tényleg érdemes rálesnetek, ha eddig még nem volt erre lehetőségetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)