Hirdetés

Witches - Szép lányok csúf fegyverekkel

|

Elindult a Revistronic, csinos lányokat és kevésbé csinos szörnyeket felvonultató darkos akciójátékának tízeroldala.

Hirdetés

A spanyol fejlesztőcsapat a sötét középkor valóságosnál is nyomasztóbb és a turizmus fellendítésére kevéssé alkalmas fiktív miliőjét választotta akciójátéka színteréül. A megszokott jó és rossz, vagyis rossz és rosszabb örök harcát feldolgozó, mérsékelten eredeti történetben szebbnél szebb hölgyeket fegyverezhetünk fel, és küldhetünk harcba a vérszomjas bestiák ellen. Ráadásként nem egyedül, hanem rabságból kiszabadított nőtársainkkal, némi csapatos taktikai küzdelem keretében darabolhatjuk az ellent.
A bevallottan a teremtés koronáit megcélzó alkotás megjelenésére az év végéig számíthatunk, mégpedig PC-re és a két aktuális csúcskonzolra (X360, PS3).

További részletek, képek és trailer ITT.

 

 

Witches - 1. kép Witches - 2. kép Witches - 3. kép

 

 

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)