Hirdetés

Visszatér a legendás roncsderbi: jön a Wreckfest 2

|

Itt kár a látszatra adni, a végén mindenképpen roncsot fogtok vezetni.

Hirdetés

A legutóbbi Wreckfest 2018-ban érkezett, és bár nem rengette meg az autós játékok műfaját, pár óra mókázást könnyedén kiszedhettünk belőle. A THQ Nordic és a Bugbear csapata most újra rálépnek a gázra, hogy egy újgenerációs roncsderbit hozhassanak el nekünk. A Wreckfest 2 első trailerét is megkaptuk már, ami a játék két legnagyobb erősségéről mesél: a törés/zúzás élményéről és a testreszabhatóságról.

Tényleges játékmenetet nem nagyon láttunk, de a trailer váltogat a motorbeli és az élőszereplős hangulatkeltés között. Az ízelítő nem néz ki rosszul, de igazából csak azt a célt szolgálja, hogy visszahozza a Wreckfest nevét a köztudatba. A megjelenési dátumot sem tudjuk jelenleg, de annyi kiderült, hogy a móka érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés

Íme az ízelítő, egyelőre be kell érnünk ennyivel:

A Wreckfest 2-t már hozzáadhatjátok kívánságlistátokhoz Steamen, ahol egyébként több screenshotot is találhattok a játékról. Mit gondoltok, milyen lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)