Hirdetés

Valósággá vált a GTA: ámokfutást rendezett egy férfi, aki szentnek hitte magát

|

A hatóságoknak is hosszú időbe telt, mire sikerült megfékezniük a 40 éves Anthony Mehlhaffot.

Hirdetés

Súlyos vádakkal kell szembenéznie Anthony Mehlhaffnak, a Cancer Christ nevű Los Angeles-i punkzenekar énekesének, miután lényegében a Grand Theft Auto 5 Trevorjának a bőrébe bújva rendezett ámokfutást az alapvetően békés Yosemite Nemzeti Parkban és környező területein.

A 40 éves férfi a hatóságok közleménye szerint állítólag megtámadott egy terhes pincérnőt, autós üldözésbe keveredett a parkőrökkel, és miután összetörte a kocsiját, ellopott egy kerékpárt, majd késsel fenyegette egy vendéglátó egység dolgozóit.

Az akció azonban itt még nem ért véget. Mehlhaff ezt követően meztelenre vetkőzött, és megpróbált elrabolni egy üzletvezetőt, aminek ismét autós üldözés lett a vége.

Hirdetés

A karambollal záródó menekülés után végül sikerült elfogni a férfit, akit kórházba szállítottak, ahol szintén kirívó magatartást tanúsított. A Mariposa megyei seriffek letartóztatták, és többek között járműlopással, rablással és emberrablással vádolták meg.

Mehlhaff a közösségi médiában szentként hivatkozott magára, miközben bizarr videókat posztolt. Bár többen is aggodalmukat fejezték ki a férfi mentális egészségével kapcsolatban, a furcsa online magatartás korábban is jellemző volt rá, amivel elsősorban a zenekarára szerette volna irányítani a figyelmet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)