Hirdetés

The Sims-szerű bázisépítés is lesz az Assassin's Creed Shadowsban

|

Legalábbis ez derült ki egy idejekorán kiszivárgott fejlesztői naplóból.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Shadowsban az akción kívül a játékosok a legújabb szivárgások tükrében sokféle más élményben is részesülnek, mivel az Ubisoft új akció-RPG-je egy átfogó bázisépítési rendszert is tartalmaz, ha minden igaz.

Az IGN China által közzétett, azóta eltávolított fejlesztői naplóban a Shadows lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egy teljes angol holdnyi földterületet (4 046.85642 négyzetméter) testre szabjanak, ahogy csak szeretnék. A videó, amelyet más platformokon is megosztottak, bemutatja ezt az izgalmas új bázisépítési funkciót. Többek szerint ez a játékmód bizony szinte egy az egyben a The Sims 4-re emlékeztet. 

Hirdetés

A fejlesztők így nyilatkoztak a funkcióról:

"Ez is egy módja annak, hogy a játékos kalandját teljes mértékben bemutassuk - láthatják, hogyan teremtik meg az életet, miközben kalandoznak."

Bár a Shadows nem az első AC-játék, amely bázist vagy települést kínál a játékosoknak, de ilyen mértékben testre szabható városépítő vagy szimulációs rendszert még nem láttunk. Korábban például az Assassin's Creed Valhalla Ravensthorpe-ja is rendelkezik hasonló elemekkel, de az a település messze nem volt ilyen mértékben testre szabható.

A kiszivárgott videó alapján a játék bázisépítési funkciója eddig ígéretesnek tűnik. Ahogy a fejlesztők fogalmaztak, "az Assassin's Creed nem mindig a harcról szól". A bázisépítési rendszer és a Shadows egyéb lehetőségei miatt úgy tűnik, hogy a sorozat legfejlettebb játéka készül. Hamarosan kiderül, milyen lesz a végeredmény. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)