Hirdetés

SumoBoy - szemétkedtek veled a suliban?

|

A SumoBoy egy új indie játék, amiben a fejlesztők azokért állnak ki, akiket ilyen vagy olyan okok miatt kiközösített a gyakran kegyetlen társadalom.

Hirdetés

Mindenki ismer legalább egy bullyt. Tudjátok, azok a szájhősök, akik az iskolában kipécézik a gyengébbet és hosszú éveken át kínozzák azért, mert más, túlsúlyos, vagy csak pusztán azért, mert megtehetik.

A SumoBoy azokért az emberekért áll ki, akik az életük során elszenvedtek már hasonló megpróbáltatásokat. A tizenhárom fejlesztőből álló TAPRR stúdiónak 100000 dollárra van szüksége, hogy elkészíthesse az első olyan történetalapú játékot, amit ez a sajnálatosan egyre mindennaposabb eset ihletett.

A történet főszereplője Oji, egy túlsúlyos srác, akinek minden egyes nap szembe kell néznie ezekkel a szájhősökkel az árvaházban, ahol él. Egy napon viszont rájön, hogy az édesanyja egy szellemkirálylány, akinek ráadásul nagy szüksége van a segítségére. Oji nem egy tradicionális videojátékhős, de ez teszi a kalandját igazán különlegessé, ahogy az édesapja, egy titokzatos szumós után kutat.

Az utazása során folyamatosan fejlődik, megoldja a varázslatos világ lakóinak a problémáit, helyreteszi a dolgokat és ezzel együtt magának is segít túljutni az élet nehézségein.

A fejlesztőket olyan játékok inspirálták, mint a The Legend of Zelda, a Bastion és a Diablo III, úgyhogy nyomokban mindhárommal találkozhatunk majd a SumoBoyban. Ha tetszik a projekt, akkor a Kickstarter oldalán segíthetitek a fejlesztőket, a cikk írásának időpontjában már közül 5000 ausztrál dollár jött össze.

Szerintetek ez egy fontos téma? Van tapasztalatotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)