Hirdetés

Resident Evil 6 leleplezés már ma?

|

A háttérben megbúvó bizonytalan pletykákat követően újabb jel utal arra, hogy bejelentik a Resident Evil 6-ot.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán fellőttek egy sokat sejtető, "No Hope Left" című teaser honlapot, melyen az említett szavakon és egy dátumon kívül mást nem találhattunk, de ez épp elég volt a pletykák lavina módjára történő elindulásához.

Természetesen a teaser oldal feltűnése nem jelent magától értetődően új Resident Evil részt is, de a rajongók némi nyomozás után megtudták, hogy ugyanaz a cég felelős a vírusmarketingért, akik az Operation Racoon City kampányát is készítették - lásd Webfusion Ltd. A cégnek tehát tagadhatatlanul köze van a Capcom-hoz és nem volt nehéz két-három egybevágó információból a Resident Evil 6 bejelentésére következtetni.

Minden jel arra utal tehát, hogy 2012. január 19-én, azaz ma valami történni fog a Resident Evil háza táján, remélhetőleg az, amire számítunk. Kövessétek velünk együtt az eseményeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)