Hirdetés

Portal 2 - Idén biztos nem!

|

Doug Lombardi, a Valve szószátyár "arca" hintette el néhány napja, hogy miért nem kapjuk meg már idén a folytatást.

Hirdetés

Éles vitát lehetne rendezni arról, hogy melyik volt a 2007-es év játéka, azonban értelme nem sok lenne. Meggyőződésem, hogy minden játékosnak megvan a maga favoritja, legyen akár olyan alkotásról szó, amely rajta kívül senki más szívét nem volt képes lángra lobbantani. Ettől függetlenül vitán felül áll, hogy az egyetemi projektből némi túlzással (rövid) teljes értékű játékká avanzsálódott projekt az év talán leginnovatívabb címének bizonyult. Nem is csoda, hogy folytatása lészen a dolognak. Sajnos azonban úgy alakult, hogy legalább 2009-ig kell várnunk rá. Az okát Doug Lombardi azzal magyarázta, hogy miként a maga idejében forradalminak tartott Half-Life után egy lehetőleg még jobb folytatást tűztek ki célul, ugyanúgy kívánnak eljárni a Portal 2 esetében is. Megtehetnék, hogy összedobnak néhány pályát, megváltoztatják a színeket, aztán gyorsan kiadják, hadd kajálja a jónép, azonban ők ennél sokkal többre törekednek. A folytatásnak is az újdonság erejével kell hatnia.

portal.jpg


Személyes megjegyzés: A folyamatosan késleltetett Left 4 Dead sorsát elnézve felmerül a gyanú, hogy esetleg a logikai játék folytatása és a kooperatív zombi-zaba is az Episode Three mellé kívánkozik egy az Orange Box-hoz hasonló csomagban a Valve döntéshozói szerint.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)