Hirdetés

Nevetséges hiba miatt lettek védhetetlenek a FIFA 22 szabadrúgásai

|

Egy dolog biztos; ezt nagyon gyorsan javítani fogják a fejlesztők.

Hirdetés

Izgalmas időszak a mostani a labdarúgás rajongóinak, hiszen dübörögnek a nemzeti bajnokságok, válogatott összecsapások is vannak, elkezdődött a Bajnokok Ligája és menetrend szerint megjelent a két releváns focis játék is. Ugyan a PES-t alapjaiban megreformáló eFootball rajta annyira katasztrofális volt, hogy az egy szilveszteri válogatásban is elférne, azért ne gondoljuk, hogy a FIFA 22-vel minden rendben van.

Hirdetés

Ahogy a játékosok végre kézhez kapták a FIFA 22 példányaikat és belevetették magukat az Ultimate Team idegőrlő meccseibe, egy butácska, azonban a meccseket komolyan befolyásoló hibába futottak bele.

A technika lényege, hogy a szabadrúgás közben egy játékosunkkal elmozdíthatjuk egy sokkal előnyösebb helyzetbe a labdát, amire az ellenfél csapat nem reagál. A való életben ez természetesen egy elvégzett szituáció lenne, a játék azonban nem regisztrál labdaérintést, amíg a szabadrúgást elvégző játékos kapu felé nem küldi a játékszert.

Van tovább, mondjam még?

A videóban egészen nevetséges szituáció alakult ki: az ellenfél ötösén belülről végezhetett egy játékos szabadrúgást, ami természetesen komolyabb ellenállás nélkül vezetett gólhoz. Ugyan a FIFA sorozat régen mutatott fel hibátlan részt, ezek azért igencsak égető hibák, amiket a fejlesztők jó eséllyel napokon belül javítanak majd.

Nektek eddig hogyan tetszik az első új generációs FIFA játék?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #fifa #fifa 22 #ea #bug
Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)