Hirdetés

'Napot...

|

Szebb napot mindenkinek! Igen kellemetlen látvány fogadott reggel, mikor kinéztem az ablakon. Igazából el sem akartam indulni otthonról, de mivel CD és DVD leadás napja van, muszáj volt engednem a munka vonzásának... Ja igen. Tegnap este összefoglaltam néhány visszatérő kérdést a fórummal kapcsolatban, ezekre választ is adtam ezen az oldalon. Igyekszünk elindítani az újat, de egyelőre kérjük türelmeteket! Köszi :) Na lássuk a mai felhozatalt.

- Miért sírsz, Petike? - Az apuuu!... rácsapott a kalapáccsal... a nagyujjára és... és... - De kisfiam, ezért még neked nem kell így ordítanod! - Hiszen először én is nevettem...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)