Hirdetés

Mit lehet tudni a World of Warcraft Classic következő fázisáról?

|

Néhány nap múlva élesedik, ám előtte a Blizzard lekapcsolja a szervereket, hogy átálljon a legújabb verzióra.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic - Season of Discovery része meglepően szórakoztató múltidézésnek bizonyult. Ennek köszönhetően minden régi rajongó újraélheti a vanilla verzió csodálatosságát, de jelentősen felgyorsított szintezést és loot gyűjtést, új képességeket, tartalmakat és rengeteg extrát is kaptunk az ismert élmény mellé. A SoD következő szakasza a héten válik elérhetővé, ami további szinteket és végjátékbeli eseményeket fog megnyitni a kalandozó tömegek előtt.

A menetrend meglehetősen szoros lesz, mivel világszerte július 11-én aktiválják majd a Phase 4-et. Ezt egy 8 órás karbantartási periódus fogja megelőzni, ami nálunk július 10-ére esik majd, hajnali 3 és délelőtt 11 között zajlik le. Az ezalatt feltöltésre kerülő újdonságokat aztán csütörtökön este, pontban 22 órakor aktiválják.

Hirdetés

Amint az óra elüti a tízet, mindenki mehet felhúzni a karakterét a 60. szintre, felfedezni az ezzel elérhetővé váló zónákat, és felkeresni az új képességeket garantáló rúnákat. A maximális szinten új tartalmak, átdolgozott dungeonok és ismerős raidek várnak majd mindenkit. Ami egyébként a raideket illeti azok szépen sorjában érkeznek a következő néhány hét során: Lord Kazzak és Azuregos július 18-án bukkannak fel, míg Molten Core és Onyxia's Lair kapui július 25-én nyílnak meg.

Ti visszanéztek a Phase 4-re?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)