Hirdetés

Megvan, hogy mikor hallhatunk legközelebb a Death Stranding 2-ről

|

Hideo Kojima és színészei hamarosan egy színpadon mesélnek a folytatásról.

Hirdetés

Minden jel arra mutatott, hogy a Death Stranding 2: On the Beach ott lesz a gamescom Opening Night Live-on. Természetesen nemcsak abból indult ki az internet népe, hogy a műsort vezető Geoff Keighley és a játék atyja, Hideo Kojima világi cimborák - érkezett jelentés, és maga a fejlesztő is beszállt Twitteren/X-en egy titokzatos plakáttal a hype-ba. Aztán lezajlott a kölni expó nyitóműsora, és a fináléban nem a Death Stranding folytatása, hanem az új Mafia kapott helyet (nem mintha bánnánk), így továbbra is kérdéses volt, hogy mikor láthatjuk legközelebb a Death Stranding 2-t. 

Ezt maga a Kojima Productions jelentette be a hivatalos honlapján: a Toyo Game Show 2024 lesz az a nagy alkalom, ahová a fejlesztőcsapat nagy erőkkel kivonul. Beleértve magát Kojimát is. 

Hirdetés

A Kojima Productions a Sony együttműködésével bonyolítja le a PlayStation Presents: Death Stranding 2: On the Beach Special Stage névre keresztelt panelt szeptember 29-én a TGS 2024 keretében, amelyen Hideo Kojima mellett jelen lesz Daichi Miura énekes, valamint Kenjiro Tsuda, Nana Mizuki, Tomokazu Sugita és Shion Wakayama (szinkron)színészek, továbbá Nicolas Winding Refn rendező, aki az első Death Strandingben Heartman karaktermodelljét adta. 

Az egyórásra tervezett előadás során ők beszélgetnek majd a készülő folytatásról, és osztják meg a fejlesztés legújabb fejleményeit. Remélhetőleg ez egy megjelenési dátumot is magába foglal majd. Érdemes lesz visszanézni szeptember végén hozzánk a fejleményekért. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)