Hirdetés

Megvan az Indiana Jones and the Great Circle megjelenési dátuma, és kiderült, hogy örülhetnek-e a PS5-ös játékosok is

|

Fontos kérdésekre adott választ a MachineGames belsőnézetes akció-kalandjának gamescomos trailere.

Hirdetés

Csak úgy sorakoztak a kérdőjelek a Wolfenstein széria feltámasztásával komoly hírnevet szerzett MachineGames legújabb projektje körül. A leglényegesebb talán az volt, hogy marad-e a csapat annál a kameranézetnél, amit már megszokott, vagy kimozdul a komfortzónájából és külső nézetes kalandot készít az Indiana Jones licencet felhasználva, amit aztán boldog-boldogtalan a Tomb Raider és Uncharted szériákhoz hasonlíthat.

Ma már tudjuk, hogy alapvetően FPS lesz, de olykor-olykor perspektívát vált a kamera, és az is megerősítést nyert, hogy Indy arcát a fiatal Harrison Fordról mintázták az alkotók, míg a hangját a szakma egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínésze, Troy Baker kölcsönzi majd a nácikkal tengelyt akasztó régészprofesszornak.

Hirdetés

Ami a megjelenési dátum illeti, a Microsoft alá tartozó Bethesda sokáig nem mert fix időpontot megnevezni, ami érthető is, hiszen anno mind a Starfieldet, mind a Redfallt kénytelen volt elhalasztani. De nemrég hasonlóan járt az Obsidian szerepjátéka, az Avowed is. A bennfentesektől és érkező információmorzsák azonban ezúttal rendre azt sugallták, hogy a 2024-es premiert mindenképpen tartani fogja a MachineGames, és most kiderült, hogy azoknak a szivárogtatóknak volt igazuk, akik decemberi rajtról súgtak. December 9-é karikázzátok be a naptáratokban!

De volt még egy kérdés, ami tisztázásra szorult, mert míg korábban úgy tűnt, hogy kizárólag az Xbox Series konzolok és a játék futtatására alkalmas PC-k tulajdonosainak a privilégiuma marad az Indiana Jones and the Great Circle, addig a minap újra szárnyra kapott az a pletyka, hogy ha kis késéssel is, de PlayStation 5-re is megjelenik. És valóban, 2025 tavaszán a Sony konzolját választó játékosok is csattogtathatják Indy ostorát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)