Hirdetés

Megjött a Black Myth: Wukong utolsó trailere - még mindig piszkosul jól néz ki a játék

|

Kevesebb, mint két hét múlva érkezik a soulslike akció-rpg, amire a műfaj rajongói évek óta várnak.

Hirdetés

Lassan olyan, mintha egy örökkévalóság óta számolnánk a Black Myth: Wukong megjelenéséig hátralévő napokat. Erről persze nincs szó, de az elmúlt néhány évben szinte minden játékexpón láttunk egy-egy trailert, amely azt sugallta, hogy most már tényleg jön. Aztán mégsem így történt.

Most viszont tényleg arról számolhatunk be, hogy a játék nem késik tovább (csak az xboxos változat), és kevesebb mint két hét választ el bennünket a jeles naptól. Erre emlékeztet minket a "Final Trailer", ami hosszabb betekintést enged a játékélmény finomságaiba.

Hirdetés

A lenti képsoroknak köszönhetően megismerkedhetünk kisebb és nagyobb ellenfelekkel, főhősünk izgalmasabb képességeivel és a játék néhány helyszínével. Ez a négy perc valószínűleg senkit sem foszt meg a felfedezés örömétől, de ha abszolút el akartok kerülni minden spoilert, akkor lehet, hogy érdemes inkább kihagyni a lenti videót.

A Black Myth: Wukong megjelenésére 2024. augusztus 20-án számítsatok, első körben PC-n és PlayStation 5-ön lehet majd vele játszani. Az xboxos verzió viszont, ahogy fentebb említettük, csúszni fog.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)