Hirdetés

Máris készülnek új tartalmak a Black Myth: Wukonghoz

|

A Game Science eldicsekedett vele, hogy mennyi példány fogyott a játékból. Elképesztő az eredmény.

Hirdetés

Bár vannak jelentős limitációi, és a PlayStation 5 is nehezen birkózik meg vele, de a Black Myth: Wukong egy csodálatos játék lett a tesztünk alapján, és többnyire más kritikusok is pozitívan nyilatkoztak róla. A játékosok fejét viszont még jobban elcsavarta a Game Science egyedi hangulatú akció-szerepjátéka, amely egyelőre csak PC-re és PS5-re érhető el, az xboxos verziók még váratnak magukra (sajtóértesülések alapján a háttérben a Sonyval kötött megállapodás áll). 

A Bloomberg jelentése szerint ugyanis a stúdió befektetője, a Hero Games egy friss eladási adatot közölt a Black Myth: Wukong teljesítményéről, ez alapján pedig mindösszesen két hét alatt 18 millió (!) példányt adtak el a  játékból PC-n és PS5-ön, ami több mint 700 millió dollár bevételt jelent. Ez elég ahhoz, hogy a projekt minden idők egyik leggyorsabban fogyó címe legyen, olyan alkotások társaságában, mint a Grand Theft Auto 5 és a Call of Duty: Modern Warfare 2. 

Hirdetés

Daniel Ahmad, a Niko Partners kutatásért felelős igazgatója később azt írta Twitteren/X-en, hogy a 700 millió dolláros szám még az augusztus 30-i helyzetet tükrözi, jelenleg már 800 millió dollár körül jár a bevétel. Ez elképesztő eredmény egy olyan videojátéktól, amely a Bloomberg jelentése alapján 70 millió dolláros költségvetésből készült hat év alatt, arról nem is beszélve, hogy egy ázsiai alkotásról van szó, amely ennek ellenére (vagy éppen ezért) a nyugati piacon is hatalmasat megy. 

De a Black Myth: Wukong játékosait valószínűleg nem a számok mozgatják, hanem az, hogy mik a Game Science tervei a jövőre nézve, és noha a csapat hivatalosan még semmit sem jelentett be, a Bloomberg úgy tudja, hogy készül egy kiegészítő a játékhoz, amellyel a stúdió az Elden Ring példáját követi. A FromSoftware eddigi legnagyobb sikere két évvel később kapott egy akkora DLC-t a Shadow of the Erdtree képében, amely egy különálló játéknak is beillett volna, szóval a jelentés szerint hasonló mértékű kiegészítőre számíthatunk a Black Myth: Wukong esetében is, amelyre - a Hero Games vezetője, Daniel Wu szerint - nem kell majd újabb hat évet várni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)