Hirdetés

Már a Steamen is felbukkant a Red Dead Redemption

|

Biztosak lehetünk abban, hogy a Rockstar klasszikusa PC-re is megjelenik, és egyre valószínűbb, hogy nem kell már sokat várnunk rá.

Hirdetés

Több mint tizennégy éve debütált Xbox 360-on és PlayStation 3-on a Rockstar vadnyugati akciójátéka, a Red Dead Redemption, amit 2023 augusztusa óta akár még PS4-en, PS5-ön és Nintendo Switchen is játszhatunk, csak épp PC-n nem, annak ellenére, hogy folytatása megjelent már a platformra.

Idén májusban már feltűnt a Rockstar Games Launcherben a port, akkor azt hittük, nagyon közel lehet a megjelenés. Aztán augusztusban érdekes módon a PlayStation Store-ban lehetett látni egy részletes leírást az újításokról, de a kiadó hivatalosan semmit nem kommunikált. Most sem, viszont ismét mozgolódás van.

Hirdetés

Ismét frissült a Rockstar játékindító alkalmazása, megint szerepelt benne a Red Dead Redemption PC-s változatnák rövid leírása, amit egyszer már kivettek, mi több, megjelent a Steam adatbázisában is egy kapcsolódó bejegyzés, és még egy sokat sejtetően Red Dead Redemption nevet viselő mappa is létrejött.

Nem ez volt az egyetlen, ugyanis megjelent egy Americas nevű mappa is. A Project Americas a Grand Theft Auto VI kódneve, és ez azt sugallja, hogy már dolgoznak a PC-s változatán, még ha nem is fog egyszerre érkezni a PS5-ös és Xbox Series X|S-es kiadással, lehet, hogy nem kell sokkal többet várnunk rá.

De ha előbb a Red Dead Redemption PC-s változata jelenik meg, kiegyezünk azzal is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)