Hirdetés

Kiderült, hogy mekkorák lesznek a Star Wars Outlaws bolygói

|

Nem a méret a lényeg, hanem a kaland és az utazás maga.

Hirdetés

A Star Wars Outlaws eddig példátlan szabadságot ígér. Soha nem kaptunk még ennyire nyílt Star Wars-játékot, ami a gyakorlatban egyébként 5 felfedezhető és bejárható bolygót jelent majd. A Tatuin, a Toshara holdja, az Akiva, a Kijimi és a Cantonica várnak majd ránk, melyek közül a Tatuin, a Toshara és az Akiva nagyjából egyező méretűek lesznek. A játék társrendezője, Julian Gerighty szerint az említett hármas mindegyike 2-3 Assassin's Creed Odyssey zónának feleltethető meg.

Az IGN.com egy interjúban kifaggatta Gerightyt, akitől konkrétan azt kérdezték, hogy meddig tart majd keresztülrobogni ezeken a helyszíneken a speederünkkel. A válasz alapvetően Tosharára vonatkozott, de mivel annak méreti nagyjából megegyeznek majd a Tatuinével, és az Akiváéval, már körülbelül el tudjuk képzelni, hogy mire számíthatunk azokon a bolygókon is.

Hirdetés

A rendező egészen pontosan így fogalmazott:

"Olyan 4-5 percig kell majd robogni megállás nélkül, ami nem hangzik soknak, de amikor elindulsz, akkor rengeteg dolog fogja majd elterelni a figyelmed menet közben. Amikor elkezdtük felépíteni a helyszíneket, akkor nem annyira a méret, mintsem az idő volt számunkra a fontos."

Gerighty elmondta, hogy nem szerettek volna nagy bolygókat építeni csak méret kedvéért. Biztosak akartak lenni abban, hogy amikor felugrunk a speederre, és kilebegünk a vadonba, akkor az egy tényleges kalandnak érződjön, és mindig legyen valami, amibe belekeveredhetünk odakint.

Meglátjuk, hogy ez hogyan sikerült majd augusztus 27-én, amikor a Star Wars Outlaws megjelenik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)