Hirdetés

Ingyenes kalandjátékok a GOG.com kínálatában

|

Két nagyszerű kalandjátékot töltikézhet le mindenki teljesen ingyen a Good Old Games honlapjáról.

Hirdetés

Szeretjük a karácsonyt. Ajándékot adni, és kapni is jó. A kiadók is igyekeznek a kedvünkben járni. A Crysis Wars is ingyenes egy darabig, és remélhetőleg számíthatunk még hasonló akciókra másfelől is. A Good Old Games online áruházról már írtunk néhányszor, de legújabb akciójuk mellett nem mehettünk el szó nélkül. Az ő karácsonyi ajándékuk két klasszikus - és nem mellékesen marha jó - kalandjáték, amit teljesen ingyenessé tettek. A Beneath a Steel Sky és a Lure of the Tempress egy villámgyors regisztráció után már tölthető is. Mindkét játék nagyszerű volt a maga idejében, bár mai szemmel nézve természetesen már kicsit kopottasan néznek ki. Jól tudjuk azonban, hogy a grafika nem minden, a jó játékélmény legtöbbször kárpótol. A gog.com alapszolgáltatása, hogy játékaik teljesen Windows XP és Vista kompatibilisek, tehát nem kell szívózni a dosbox beállításokkal, és egyéb problémákkal, amik egy ilyen őskövület esetében fellépnek. Aki esetleg nosztalgiázna egy kicsit, ne habozzon, mindkét delikvens hosszú időre biztosít szórakozást.

gog1.png
 
gog2.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)