Hirdetés

Indiana Jones is ott lesz a Formula-1 amerikai nagydíján

|

Szokatlan módját választotta az Xbox és a Bethesda az Indiana Jones and the Great Circle reklámozásának.

Hirdetés

Ezen a hétvégén kerül sor a 2024-es Formula-1 versenysorozat amerikai nagydíjára, a Circuit of the Americas elnevezésű pályán a texasi Austin mellett. Az pontvadászatban élen járó Max Verstappen (Red Bull Racing) rajtolhat majd az élről, így jó esélye van rá, hogy tovább növelheti előnyét Lando Norrisszal (McLaren) és Charles Leclerc-kel (Ferrari) szemben.

Izgalmas futamnak nézhetnek tehát elébe a száguldó cirkusz rajongói, de nem csak emiatt lehet érdemes becsatlakozni a közvetítésbe, hanem azért is, mert láthatják az Xbox, a Bethesda, valamint a Renault-ból Alpine F1 Teammé átvedlett istálló együttműködésének eredményét. Az amerikai nagydíj idejére ugyanis Indiana Jones and the Great Circle témájú festést, pontosabban borítást kapott Pierre Gasly és Esteban Ocon járgánya, ráadásul a hétvége folyamán ugyancsak a játék ihlette öltözéket viselnek a pilóták.

Hirdetés

Túl azon, hogy meglehetősen szokatlan módja ez egy olyan játék népszerűsítésének, aminek az égvilágon semmi köze a motorsportokhoz, azt is érdemes megjegyezni, hogy a marketingesek olyan csapattal állapodtak meg, amelynek nincs sok esélye a dobogó közelébe férkőzni, és pontszerzés sem garantált. A francia Gasly jelenleg ugyanis csak a 15. az összesített pontversenyben, honfitársa, Ocon pedig nála is lejjebb, a 18. helyen tanyázik. De az Alpine F1 Team sem brillírozik idén, a konstruktőrök versenyében az utolsó előtti helyen áll. Ennélfogva valószínűleg nem őket mutatják majd a leggyakrabban a kamerák vasárnap.

Az Indana Jones and the Great Circle megjelenési dátuma változatlanul december 9-e PC-n és Xbox Series X|S-en, de korai hozzáféréssel már három nappal korábban neki lehet ugrani a belsőnézetes akció-kalandnak. Ne feledjük, hogy a Game Passbe is bekerül, a PS5-ös tábor pedig majd valamikor 2025 tavaszán veheti kezébe az ostort.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)