Hirdetés

Hát persze, hogy Son Gokut belerakták a Black Myth: Wukongba

|

A modderek nem tétlenkedtek, és ezzel teljessé vált az inspirációs kör.

Hirdetés

Akira Toriyama legendás szériáját, a Dragon Ball-t számos mű inspirálta, de egyik sem volt rá olyan nagy hatással, mint Vu Cseng-en mitológiai regénye, az először a 16. században megjelent Nyugati utazás (Monkey King: Journey to the West, amely köré egy teljes univerzum épült, legfontosabb karaktere, a Majomkirály pedig felbukkant számos alkotásban az évtizedek során. 

Ő a főszereplője a Game Science által fejlesztett Black Myth: Wukongnak is, amely nemrég, egészen pontosan augusztus 20-án jelent meg PC-re és PS5-re (valamint be van tervezve Xbox Series X/S-re is, de arra még várni kell egy ideig). Most körbeér a történet, ugyanis a Dragon Ball főhőse, Son Goku egy modnak köszönhetően bekerült a Black Myth-be.

Hirdetés

A modderek megoldották, hogy a Black Myth: Wukong fő karakterét, a játékosok által terelgetett The Destined One-t lecseréljék Goku karaktermodelljére, és bár nincs kamehameha vagy Super Saiyan átalakulás, így is jópofa, ahogy sokunk gyermekkorának harcosa megjelenik a Game Science akció-szerepjátékának részletgazdag világában. Goku még a mágikus felhőjére is felpattanhat, amely egyébként szintén a Nyugati utazásból származik, és a Black Myth: Wukongban is megjelenik. 

A modot a NexusMods honlapjáról tudjátok letölteni, ahol egyébként találtok egy rakás másfajta alkotást is. Van, amelyik a Final Fantasy franchise Tifájára cseréli le a főszereplőt és olyan is, ami a fegyverét egy duplapengés fénykarddá alakítja át

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)