Hirdetés

Ha most vennéd meg a Mafia: Definitive Editiont, akkor várj még egy kicsit

|

Megerősítést nyertek a kiszivárgott hírek, tényleg csatlakozik a Game Pass katalógusához a 2K Games játéka.

Hirdetés

Izgalmas pletyka kapott szárnyra a minap egy ismert szivárogtató, eXtas1s jóvoltából, aki egy X-bejegyzésben nemcsak azt állította, hogy bekerül a Game Passbe a Mafia: Definitive Edition, hanem konkrét dátumot is társított az eseményhez. Mivel korábban sikeresen jósolta meg a Call of Duty: Modern Warfare III és a Valorant érkezését is a havidíjas szolgáltatás katalógusába, a sajtó is figyelemmel kísérte előrejelzéseit.

Ezúttal sem kellett csalódnunk, ugyanis mind a 2K Games, mind az Xbox Game Pass X-fiókja megerősítette eXtas1s értesüléseit, valóban rövidesen elérhető lesz az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass csomagokra előfizető játékosok számára a 2002-es kultjáték 18 évvel később született remake-je. Ráadásul a dátum is stimmel, augusztus 13-át érdemes bekarikázni a naptárban.

Hirdetés

Míg az eredetit a cseh Illusion Softworks készítette, addig az új kiadásért már a Mafia 3-at is jegyző Hangar 13 felel, igaz, az amerikai központú stúdióba még az előző évtized vége előtt beolvadt az időközben 2K Czech névre keresztelt Illusion. A remake kedvéért egyébként nem csak a látványt és az irányítást modernizálták az alkotók, de a küldetésekbe és a történetbe is belenyúltak itt-ott.

Ami pedig a franchise jövőjét illeti, a Hangar 13 jelenleg is a Mafia negyedik felvonásán dolgozik. Nyár elején még úgy tűnt, hogy ez lehet az a játék, amit a Summer Game Fest nyitóműsorában formálisan is bemutat a 2K Games, ám végül a Sid Meier's Civilization VII került elő a lepel alól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)