Hirdetés

Grand Theft Auto V - öltöztesd fel a konzolod

|

A Rockstar North új Grand Theft Auto V háttérképekkel és avatarokkal tenné szebbé a konzolod. Milyen kedves tőlük...

Hirdetés

Bő egy hónappal a megjelenése után kellemes tapasztalni, hogy valamelyest alábbhagyott a Grand Theft Auto V körüli felhajtás, ám a Rockstar North-nak még vannak ötletei, hogyan lehetne több profitot termelni az év játékából. 

A fejlesztők Playstation 3-on egy rakás új fizetős avatart és egy a főbb szereplőket ábrázoló prémium témát tettek elérhetővé, de az Xbox tulajdonosokra is gondoltak, akik némi ellenszolgáltatás fejében egy Los Santos látványosságait ábrázoló háttérképpel tehetik szebbé a kezelőfelületüket. Az avatarok darabjáért 0.5 dollárt, a prémium témáért pedig 1.99 dollárt kell fizetni, akik Grand Theft Auto színekbe szeretnék öltöztetni a Playstation 3 konzoljukat. Az Xbox 360 tulajoknak picit mélyebben kell a zsebükbe nyúlni, ugyanis nekik 2.99 dollárt kell fizetni a prémium háttérképért.

Ti rajta vagytok a hasonló szépítgetésen, vagy úgyis csak annyi időt töltötök a főmenüben, amíg betölt a játék, tehát tökmindegy, hogy milyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)