Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rengeteg játék érkezett a napokban a szerkesztőségbe tesztelés céljából, nyoma is veszett a banda nagyobbik részének.

Hirdetés

Felhők fölé, víz alá, a középkorba és az első világháborúba is ellátogatunk, ha már az időjárás tökéletes ürügyet szolgáltatott arra, hogy lemondjunk pár szabadtéri programot.

- A hétvégén én is belenézek a For Honor tesztjébe, aztán jó esetben lekaszabolok néhány szembejövő ellenfelet.

Tonight - A napokban a birtokomba került az első BioShock felújított változata (mert ugye az első rész amúgy is megvolt), szóval szerintem megnézem, hogy milyen, amikor Atlasz magasabb felbontásban vonja meg a vállát.

Somi - Mivel ilyen csodás eső időjárás lesz ma - szombaton - minden bizonnyal hasznosan fogom eltölteni az időmet, miután Gremlins, Inc-ben elvernek az oroszok, muszáj lesz tanulnom. Vasárnap se lesz se időm se energiám többre, maximum pár kör Overwatchra, vagy Dota2-re, meglátom még, melyik idegesít fel kevésbé.

Kaci - Miután a GameStar csapata mindenkit lealázott a szombati Lasertag bajnokságon, nyugodt szívvel dőlhetek hátra, hogy kiélvezzem a hétvégét. Ezerrel pörög a For Honor, ami eddig kifejezetten tetszik, de néha kénytelen leszek megszakítani, hogy belenézzek a Verdunbe. Hiába, ez a hétvége a háborúról szól.

HP - NBA 2K17, ha végre leér és elkezdhetem. A PSN lomhasága önmagában egy türelemjáték, most éppen ezt játszom. Vesztésre állok.

Paca - Nem vagyok sem a japán játékok, sem a Nintendo 3DS nagy rajongója, de mindig is érdekelt a Phoenix Wright sorozat, úgyhogy belekezdtem a legújabb részbe. Meglepően jó, de azért vannak hibái, majd jól leírom a tesztben hamarosan.

Chava - Még mindig zúg a fülem a pénteki Nickleback koncert miatt, de legfeljebb magasabb fokozatra tekerem a hangerőt, hogy halljam, miről sutyorog Booker és Elizabeth. Máig nem értem, miként maradhatott ki a Buried at Sea az életemből. Ha már itt a BioShock: The Collection, akkor ennél jobb alkalmat aligha találok arra, hogy bepótoljam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)