Hirdetés

Elkezdtek pletykálni az Avowed csúszásáról, de úgy tűnik, ennek egészen rendhagyó oka lesz

|

Ha tényleg 2025-re csúszik az Avowed, akkor annak elvileg nem az az oka, hogy nincs kész a játék.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment munkásságának lelkes rajongói már nagyon várják az Avowed érkezését. Egyelőre pontos megjelenési dátummal még nem szolgált az Xbox Game Studios a Pillars of Eternity univerzumában játszódó új, Unreal Engine 5-ös szerepjáték kapcsán, de a közelmúltban egyre több pletykát és híresztelést lehetett hallani arról, hogy végül nem fogják tudni tartani a 2024-es megjelenést.

Nem ez lenne az első videojáték a világtörténelemben, ami nem készül el időben, de elvileg most teljesen más oka van annak, hogy 2025-re tolják el az Avowed startját.

Hirdetés

A beszámolók szerint ugyanis az Avowed fejlesztése jól áll, de a Microsoft egy szusszanásnyi időt szeretne adni a Game Passnek, ami eléggé meg lesz tömve friss megjelenésekkel az elkövetkező hónapokban. 

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ugyebár 2024. november 20-ra csúszik, elvileg nagyjából ekkor jött volna az Avowed is - még áprilisban rövid ideig elérhető volt egy november 12-es megjelenésről szóló blogbejegyzés, de ezt gyorsan törölték az illetékesek. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy október 25-én jön a Call of Duty Black Ops 6, ami szintén rögvest elérhető lesz a Game Pass kínálatában. 

Mindezek tükrében pedig logikusnak tűnik az, hogy az Avowed megjelenését eltolják a 2025-ös év elejére, hogy a Game Pass felhasználóninak nagy része ne épp a S.T.A.L.K.E.R. 2-t vagy az új CoD-ot nyúzza, amikor a játékot piacra dobják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)