Hirdetés

Corrosion: Cold Winter Waiting - Újabb félelmetes kaland

|

A kalandjátékok, a rejtélyek, a misztikum és a borzongás hívei lelhetik majd örömüket az angol Viperante művében.

Hirdetés

Alex Truman, Deacon Oaks városka seriffje a világ legboldogabb embere lehetne. Dolga igazából semmi. A városka békés és törvénytisztelő. Az emberek kedvelik, csodálatos gyermekei vannak, ám valami hiányzik az életéből...
Egy hideg novemberi napon aztán minden megváltozik. Egy a semmiből előbukkanó alak autóbalesetet okoz, ám hősünk egyetlen karcolás nélkül ússza meg. A sérüléseket szenvedett idegen kórházba kerül, s azonosítása, kikérdezése komoly nehézségekbe ütközik, mivel a férfi nem reagál semmilyen kommunikációs kísérletre. Néhány hónap múlva megcsörren Truman seriff telefonja, ugyanis emberünk végre megszólalt, s csak három szót ismétel egyfolytában...Cold Winter Farm.
Alex ismeri a helyet, s bár egy emberöltő óta nem látott erejű vihar közeleg a város felé, azonnal az elhagyatott farmra siet, hogy kielégítse kíváncsiságát. Az üres ház pincéjét kutatja át nyomok után, mikor recsegve ropogva rádől egy fa az öreg építményre, s hősünk a pincében reked. A másnapra várható mentőcsapat érkeztéig akár aludhatna is egyet, ám ő inkább a kilazult deszkák mögött rejlő titkos folyosó felé veszi útját, s beszáll a mélybe vezető felvonóba. Izgalmába lassan félelem vegyül, s hosszú évek óta először gondol arra, milyen jól is jönne, ha most nála lenne szolgálati fegyvere.
"Vigyázz, mit kívánsz...!"
Az unalmasnak nem nevezhető kezdéssel indító kaland 2008 augusztusában érkezik. További részletekért fáradjatok a hivatalos oldalra.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)