Hirdetés

Combos frissítést kapott a Baldur's Gate 3, és nem ez volt az utolsó

|

A Larian Studios szerint készül még valami a háttérben.

Hirdetés

Nagy várakozás előzte meg a Baldur's Gate 3 következő update-jét, ugyanis a Larian Studios azt ígérte, hogy a Patch 7 több izgalmas újdonságot tartogat a játékosok számára, és az időzítése is tökéletes, hiszen nemrég ünnepelte a díjnyertes szerepjáték az egyéves évfordulóját. A stúdió nem vette félvállról a frissítés előkészítését sem, ugyanis alpha és béta tesztet is tartott, hogy minden flottul menjen a kilövéskor, noha mindezt egyelőre csak a PC-sek élvezhetik. 

A múlt hétvégén megtartott Pax West során Swen Vincke, a Larian társalapítója már belengette, hogy ezen a héten számíthatunk a Patch 7 megérkezésére, amit egyelőre a Mac- és konzoltulajoknak nélkülözniük kell, mivel számos változás és új funkció érkezik vele, amiknek egy csomó ellenőrzési folyamaton át kell menniük. Várhatóan októberben azonban már mindenkihez megérkezik a méretes javítócsomag, amely valóban kiemelkedik a Baldur's Gate 3 frissítései közül. 

Hirdetés

A Patch 7-et már tölthetik a PC-sek, és érdemes is így tenniük, mivel a frissítés legnagyobb újdonsága a hivatalos modtámogatás: a közösség által készített modok böngészése, telepítése és használata a Mod Managerrel történik, ezzel pedig számos új élménnyel bővülhet a Larian világa. Ezen kívül többek között dinamikus osztott képernyős mód, további gonosz befejezések (13 vadonatúj átvezetővel kiegészülve!), a Honour Mode bővítései és rengeteg fejlesztés, csiszolás, illetve javítás jellemzi az új update-et, érdemes alaposan átvizsgálni a teljes, meglehetősen hosszú listát a további részletekért. 

Bár a Larian már új projekteken dolgozik, és maga mögött hagyta a D&D univerzumot, azonban a cég kiadásért felelős vezetője, Michael Douse Twitteren/X-en megerősítette, hogy a Patch 7 nem a Baldur's Gate 3 utolsó update-je. Egyelőre még nem beszélt arról, hogy mi jön a játékhoz, mert nem akar indokolatlan nyomást gyakorolni a fejlesztőkre, de vannak olyan dolgok, amiket megígértek és amikhez idő kell. A spekulációk alapján ez a crossplayt és a fotó módot takarhatja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)