Hirdetés

GameStar Hype - Szeretnétek egy külső nézetes Call of Duty-t?

|

A Sledgehammer izgalmasnak ígérkező háborús TPS-ét még korai temetni, de a srácok most a Call of Duty: Advanced Warfare-t csinálják éppen. De mi lett volna, ha...

Hirdetés

Glen Schofield és Michael Condrey korábban a Dead Space-en dolgoztak együtt és az EA-től való távozásuk után az Activisionnél találtak új otthonra. A Visceral több alapemberével együtt megalapították a Sledgehammer Games-t és azonnal el is kezdtek dolgozni első játékukon.

Később, az Infinity Ward vezetői, Vince Zampella és a Jason West a stúdiójuk vastagjával együtt fogták magukat és átmentek az Electronic Arts-hoz titánokkal babázni és a Modern Warfare 3-at félbehagyták. Ekkor jött a képbe a Sledgehammer Games, akik addigra már belepakoltak nyolc hónapot a saját játékukba, de most az IW maradékának kellett segíteniük, hogy időre elkészülhessen az MW3.

Ehhez a névtelen játékhoz már nem is térhettek vissza, mert az Activision annyira meg volt elégedve a munkájukkal, hogy rájuk bízták a Call of Duty: Advanced Warfare, az első három évig készülő CoD fejlesztését.

De mi lesz a titokzatos projekttel? A Call of Duty mintájára készülő külső nézetes lövölde a vietnami háború idejében játszódott. Egészen pontosan Vietnam, Laosz és Kambodzsa sok mérföldön át húzódó földalatti alagútrendszerében, új mechanizmusokkal és természetesen egy kis Dead Space beütéssel a széleken elég ígéretes játék lehetett volna.

Schofield egy interjúban elmondta, hogy volt probléma a játékkal, hiszen hogyan is mehetne egy ilyen cím szembe a legnagyobb FPS-ekkel? Ugyanakkor igencsak a szívükhöz nőtt a játék.

 

Glen Schofield, társalapító, Sledgehammer Games

Nem ez volt az egyetlen buktatója a fejlesztésnek, ugyanis a vietnami háború nem épp a legkellemesebb része az amerikai történelemnek, ahol elég nehéz lett volna kihozni Amerikát jófiúként. Ami ugye alapkövetelmény, ha valaki azt akarja, hogy rendesen fogyjon a játéka a tengerentúlon.

Glen Schofield, társalapító, Sledgehammer Games

Most, a Sledgehammer Games lett a harmadik stúdió, ami csatlakozott az Infinity Wardhoz és a Treyarch-hoz, hogy továbbvigye a világ egyik legnagyobb franchise-zát. De lehet, hogy kapunk egy Call of Duty TPS-t? Három év múlva kiderül? Működhetne egy ilyen Call of Duty? De a legfontosabb kérdés...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)