Hirdetés

BREAKING: nem jelenik meg az Assassin's Creed Shadows 2024-ben

|

A Ubisoft a halasztás mellett döntött, és bejelentett egy új premierdátumot.

Hirdetés

Már az árulkodó volt, hogy a Ubisoft az utolsó lemondta részvételét az idei Tokyo Games Show-n, valamint törölte a tervezett sajtóelőzeteseket és preview eseményeket, amiatt nem igazán okozott nagy felhördülést a kevéssel ezelőtt megejtett bejelentés, hogy az Assassin's Creed Shadows eredetileg november 12-ére tervezett megjelenési dátuma a továbbiakban semmis.

A kiadó úgy látta jónak, ha nem sietteti a premiert, és inkább egy későbbi időpontban, 2025. február 14-én adja ki a játékot, amelyben egy női shinobi, valamint egy afrikai szamuráj felett vehetjük át az irányítást. Az utóbbi sokaknál kiverte a biztosítékot a Shadows egyéb pontatlanságaival együtt de hivatalos indoklás szerint nem az online népharag a halasztás oka.

Hirdetés

Miután a Guillemot család vezette Ubisoft a Star Wars Outlawsszal megégette magát (nem úgy fogy, ahogy azt a vezetőség remélte), kellően csiszolt állapotban szeretné átnyújtani a rajongóknak az Assassin's Creed következő felvonását, és ennek érdekében még azt is bevállalja, hogy a játék lecsúszik a videojáték-iparban kulcsfontosságúnak számító ünnepi szezonról.

Mindenki visszakapja a pénzét, aki korábban előrendelte az Assassin's Creed Shadowst, de később majd lesz újabb lehetőség az előrendelésre, és aki ekkor bizalmat szavaz Naoe és Yasuke kalandjának, az hálából megkapja ajándékba az első kiegészítőt.

Szintén fontos változás, hogy a korábbi tervekkel ellentétben nem kell tovább várniuk a többieknél a steames változatot preferáló leendő vásárlóknak, mivel a játék már az első napon elérhető lesz a Steamen is. Magyarán a Ubisoft is belátta, hogy ha értelmezhető PC-s számokat akar, méghozzá gyorsan, akkor nem kerülheti meg a legnagyobb áruházat.

Ennek szellemében a korábban említett Star Wars Outlaws is úton van a Steamre, november 21-étől lehet majd megvásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)