Hirdetés

BREAKING: megint elhalasztották a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

|

Van még idejük hosszúra növeszteni körmeiket és metszőfogaikat a vámpíros RPG-re váró rajongóknak.

Hirdetés

Már az sem ígért sok jót, hogy a Paradox közölte, nem viszi ki a gamescomra a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t, és félelmünk beigazolódott, a fejlesztői pokolból nagy nehezen kiszabadult, egy másik stúdiónál (a The Chinese Room váltotta a Hadsuit Labset) lényegében teljesen újrakezdett alkotás még nem áll készen a közönség ítéletére. A kiadó óvatossága érthető is, elvégre tavaly csúnyán megégette magát az optimálisnál jóval hamarabb megjelent Cities: Skylines 2-vel.

De más oka is van a csúszásnak, erősítette meg Alex Skidmore kreatív rendező Mattias Lilja, a Paradox helyettes-ügyvezetője társaságában egy kevéssel ezelőtt feltöltött videóban. A döntés következtében nyert extra hónapokat a vámpíros szerepjáték csiszolgatása mellett részben arra tervezik fordítani, hogy több lehetséges befejezést dolgozzanak ki, és ezáltal még személyesebbé tegyék a kalandot. A The Chinese Room és a Paradox ígéretet tett arra, hogy a megjelenésig folyamatosan és nyíltan kommunikál majd a rajongókkal.

Hirdetés

Jelen állás szerint valamikor 2025 első felében jön tehát a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, ami a fejlesztők reményei szerint jobbá válhat a rajongói visszajelzések figyelembe vételével. Én például értékelném, ha több klánból választhatnánk, és nem hiányoznának a kedvenc toreádoraim, de nem mindenkinek teljesülhet a kívánsága.

A ma bejelentett halasztás legviccesebb következménye pedig nem más, mint hogy tulajdonképpen nem lesz konkurensen a Dragon Age: The Veilguardnak, mert az Avowed és a Kingdom Come: The Deliverance II szintén 2025-re csúszott. Az utóbbiak pont februárra, és mindössze egy hét választja el őket egymástól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)