Hirdetés

Bombameglepetés: kalózos lesz a következő Yakuza-játék

|

A Sega felfedte a sorozat új felvonását, a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii hamarabb itt lesz, mint gondolnád.

Hirdetés

Jobb döntést aligha hozhatott volna a Sega, mint amikor nekilátott módszeresen felújítani (remasterek és remake-ek is készültek) a Like a Dragonre átkeresztelt Yakuza franchise korai epizódjait, és ezeket az új részekkel párhuzamosan már angol felirattal (ritkábban angol szinkronnal) ellátva felkészítette arra, hogy a szigetországon kívüli közönség is játszhasson velük. Az ötlet bevált, rengeteg új rajongót szerzett, mind többen és többen ismerték meg előbb Ichiban Kasuga, majd Kazuma Kiryu, illetve Takayuki Yagami (Judgment spin-off) nevét, nem is szólva Goro Majimáról, aki rövidesen a saját játékában tér vissza a nappalinkba.

Kevéssel ezelőtt leleplezte a Sega a Ryu Ga Gotoku Studio következő projektjét Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii címmel, amely a bejelentéshez képest elég hamar, már 2025. február 28-án befut PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés

Goro Majimát új kalandja kezdetén amnéziásan sodorják partra a hullámok, de egy fiú, Noah és az őt kísérő tigriskölyök a segítségére sietnek. Aztán amikor feltűnnek az első kalózok a színen, hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a nevére és a múltjára nem emlékszik ugyan, de bunyózni nem felejtett el. A rendelkezésre álló információk szerint Mad Dog és Sea Dog stílusban egyaránt verekedhetünk majd, ráadásul valós időben, azaz nem körökre osztott rendszerben, ami a Like a Dragon játékokra jellemző.

Az év elején debütált Like a Dreagon: Infinite Wealth eseményeire építkező Pirate Yakuza Hawaii mellett Madlantis és Rich Island felfedezését is a játékélmény szerves részévé teszi a már említett valósidejű küzdelmekkel, valamint a hajózással egyetemben. Bizony, a Goro Majima kapitány lesz, saját legénységgel, bár az még nem világos, hogy rendes tengeri ütközeteket is lezavarhatunk-e az Assassin's Creed IV: Black Flag módjára. Nagy kár lenne, ha a fejlesztők kihagynák ezt a ziccert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)