Hirdetés

Az L.A. Noire szellemi utódján dolgozhatnak az eredeti játék fejlesztői

|

A kor és a helyszín ugyanaz, de a Sowden House történetében lesz egy izgalmas csavar.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy mind pénzügyileg, mind kritikusi fogadtatás tekintetében sikeres lett az L. A. Noire,  a Team Bondi hamar összeomlott - még 2011-ben belebukott a csapat abba, hogy több alkalmazott is rossz munkakörülményekről számolt be, és emiatt sem a Rockstar Games, sem más kiadó nem kívánta támogatni következő projektjüket, a végül jobb híján elkaszált Whore of the Orientet. Ezen még dolgoztak egy darabig KMM Interactive Entertainment néven, majd 2013-ban ebben a formában is megszűntek, és végül létrehozták az Intuitive Game Studiost, melynek közösségi médiás felületein utoljára 2018-2019 környékén volt bármi mozgolódás.

Nem tudjuk, hogy ők, vagy valamilyen más formáció készíti-e azt a játékot, amiről Freyja Garbett producer, előadó és zeneszerző posztolt Instagramon. 

Hirdetés

Garbett azt állítja, hogy az LA Noire készítői dolgoznak a Sowden House-on, "egy az 1940-es évek Los Angelesében játszódó pszichothrilleren, amiben a játékosok megkérdőjelezik majd épelméjűségüket." Ő zeneszerzőként közreműködik, és még számára sem teljesen világos, mi lesz a végeredmény, mert a projekt "óriási".

A Sowden House egyébként Dr. George Hodel otthona volt, egy orvosé, akit sokáig a Fekete Dália-gyilkosság elkövetésével vádoltak, melyről az L.A. Noire-ban is szó esett. 

Garbett posztja nyilván több kérdést is felvet, és valószínűsíthető, hogy ha lesz is egy ilyen játék, arra még egy-két évet várnunk kell. Ha viszont érkezik, izgatottan fogjuk várni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)