Hirdetés

Az Avatár – Az utolsó léghajlító világára épít egy AAA kategóriás akció-RPG-t a Saber Interactive

|

Az Avatár franchise több oldalról is bővül, de számunkra talán a nagy költségvetésű játékos spin-off a legizgalmasabb.

Hirdetés

Rákapcsoltak az Avatár - Az utolsó léghajlító jogtulajdonosai. Több filmes és sorozatos projekt is készülőben van az Aang kalandjainak otthont adó világban, de a legfrissebb jelentések szerint egy új játékra is számíthatunk.

A Saber Interactive sajtóközleménye értelmében készül egy Avatár játék, egyelőre ismeretlen címmel. A lényeg, hogy egy AAA akció-RPG-ről van szó, ami több ezer évvel Az utolsó léghajlító előtt játszódik.

A közlemény meglehetősen kevés konkrétumot tartalmazott, de a sztoriról legalább annyit tudunk, hogy középpontjában egy új avatár fog szerepelni.

Hirdetés

A játékos ezt a karaktert fogja alakítani, ahogy megtanulja használni mind a négy elemet, és megpróbálja egyensúlyban tartani a világ nemzeteit. Tekintettel az idősávra, egy merőben új arcát ismerhetjük meg az univerzumnak. A sajtóanyag szerint "társainkkal együtt fogunk részt venni dinamikus harcokban, komoly kihívásokkal kell szembenéznünk, és meg kell hoznunk majd az olyan döntéseket, amiket csak a világ békéjének őrzője hozhat meg".

Se megjelenési dátumot, se célplatformokat sem kaptunk. A projekt fejlesztése még az elejénél tart, így nem érdemes egyhamar számítanunk rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)