Hirdetés

A State of Decay 2 fejlesztői belerakták egy rajongó elhunyt apját a játékba

|

Megható felfedezés várta a zombis móka egyik kitartó játékosát.

Hirdetés

Akadnak ugyan kivételek, mint a Telltale kalandjai vagy a The Last of Us széria, de a zombis,  posztapokaliptikus játékok többnyire nem arról ismerszenek meg, hogy túlzottan érzelmesek lennének, ez pedig kifejezetten igaz a State of Decay sorozatra. Az Undead Labs alkotásaiban a történetmesélést háttérbe szorítja a túlélőközösség létrehozásának és fenntartásának célja.

Ettől függetlenül a fejlesztők megtették, amit lehetett az érzelmi fronton is. Ennek a próbálkozásnak részeként például helyet találtak egy rajongó elhunyt édesapjának is a játékban.

Hirdetés

A sztori ezúttal /u/EmbarrassedBudget859 körül forog, aki néhány napja a következőt posztolta a State of Decay subredditjére:

"Az édesapám évekkel ezelőtt elhunyt. Én egyike vagyok azoknak, akik megszállottjai ennek a játéknak, szóval küldtem egy üzenetet a fejlesztőknek, hogy rakják bele apámat a játékba. Megtették, ami azt jelentette, hogy bekerült a neve a véletlenszerűen felbukkanó túlélők közé. Most, három évvel később megtaláltam apámat. Nem csak neve van meg, hanem a tulajdonságai és minden egyéb is, ami fontos."

Nem kétséges, hogy a State of Decay 2-ben felfedezett NPC innentől /u/EmbarrassedBudget859 örök haverja lesz. A posztra a fejlesztők is felfigyeltek, akik meghatódottságukat fejezték ki az eset kapcsán. Az eredeti fotó egyébként meglehetősen homályos volt, és túl sok részlet nem is szerepelt rajta. A játékos később közzétett egy jobban sikerült felvételt:

Ami a State of Decay sorsát illeti, ott úgy tűnik, hogy minden rendben halad. A fejlesztők javában dolgoznak az Unreal Engine 5-tel készülő harmadik felvonáson, bár az megjelenési dátumot még mindig nem kapott.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)