Hirdetés

A Red Dead Redemption régóta várt PC-s változatáról most a PlayStation Store árulkodott

|

A Rockstar Games hivatalosan még nem jelentette be a portot, de szinte már minden kiderült róla.

Hirdetés

A PC-s játékosok azóta várják, hogy rátehessék a kezüket John Marston kalandjára és egyben az egyik legjobb vadnyugati játékra, hogy az 2010-ben megjelent, ugyanis a Rockstar Games kizárólag konzolokra (először PS3-ra és Xbox 360-ra, majd tavaly PS4-re és Nintendo Switchre) adta ki eddig a játékot. Régóta pletykálják már, hogy a kiadó bepótolja az elmaradását és megörvendezteti a PC-s tábort is, a hivatalos bejelentéshez pedig pár hónapja kerültünk a legközelebb, amikor az egyik ismert adatbányász a Rockstar launcherének egyik fájljában erre utaló üzenetet talált. 

Ha ez nem elég meggyőző bizonyíték a port létezésére, akkor a PlayStation Store szolgáltat erősebbet, ugyanis a Eurogamer beszámolója alapján a Sony digitális boltjában felbukkant a Red Dead Redemption PC-s verziójának leírása, még platformspecifikus részletek is szerepeltek benne.

Hirdetés

A Eurogamer ma reggel készített képernyőfotókat és videót arról, hogy a Red Dead Redemption PlayStation Store-os adatlapján megjelent egy szöveg, miszerint a játékosok "most először játszhatják a Red Dead Redemption-t PC-n", a továbbá az is kiderül a leírásból, hogy ez a kiadás az RDR-t és az Undead Nightmare-t is, valamint a Game of the Year Edition tartalmat is magába foglalja, valamint felvonultatja a 2023-as konzolos verziók összes fejlesztését. Részesül továbbá PC-specifikus tuningban is, mint amilyen a megnövelt felbontás és FPS-szám, a  térhatású hangzás, illetve a több kijelzős konfiguráció és az egyéb kiegészítők támogatása. Alább láthatjátok is:

A leíráson aztán kétszer is változtattak reggel óta: először kikerült belőle az a rész, amely mostantól ígérte a PC-n való játék lehetőségét, majd az összes portot érintő mondatot eltávolították. Úgy tűnik, hogy csak az a kérdés, hogy a Rockstar Games mikor szánja el magát a PC-s Red Dead Redemption bejelentésére, nem az, hogy kiadja-e új platformra is a játékot. A Eurogamer megkereste a fenti anomáliával kapcsolatban a céget, amint kiderül valami, jelezzük felétek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)