Hirdetés

A New World: Aeternum teljesen átszabja az Amazon MMO-ját, és az újdonságokat bárki kipróbálhatja

|

A stúdió egy nyílt bétával próbál új játékosokat becsalogatni, és csalódott veteránokat visszahívni.

Hirdetés

A New World: Aeternum egy új kiegészítő/frissítés az Amazon döcögősen guruló MMO-jához. Az új változat alakít a történeten, jelentősen felpörgeti a harcrendszert, beépíti a cross-platform játék lehetőségét, bővíti a kontrollertámogatás mechanikáit, és rengeteg egyéb területen finomítja a New Worldöt. Megújult játékélményt ígér a fejlesztőcsapat, de az ígérgetéssel ezen a ponton már kevesen elégszenek meg.

Ezt persze az Amazon is nagyon jól tudja, így egy nyílt bétát tart szeptember 13-tól kezdődően. A béta elérhető lesz PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a klienst pedig már szeptember 11-én le lehet majd tölteni.

Hirdetés

A teszt szeptember 16-ig fog tartani, és ez idő alatt mindenki kiélvezheti az új sztoriélményt 30-as szintig, meglovagolhat új hátasokat, harcolhat arénákban és kipróbálhatja az expeditionöket is.

Az Aeternum maga október 15-én érkezik, és ingyenes lesz azoknak, akiknek megvan a New World alapjáték, valamint a Rise of the Angry Earth kiegészítő. Utóbbi nélkül is megkapjuk a frissítés egy részét, de a teljes élményhez kelleni fog ez a csomag.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)