Hirdetés

A Capcom a Resident Evil irányába viheti a Dead Rising szériát

|

Ha a Dead Rising: Deluxe Remaster jól teljesít, nincs kizárva, hogy viszontlátjuk még Frank Westet.

Hirdetés

A Dead Rising: Deluxe Remaster egy érdekes projekt. Nem egy klasszikus remake, mint mondjuk a Resident Evil 2 volt, de azért többről is van szó egy egyszerű remasternél. Az eredeti klasszikust a Capcom az RE Engine-ben alkotta újjá, de pár apróságot leszámítva a játék maradt a régi. Ettől függetlenül sokan szerették a Deluxe Remastert, így felmerült a kérdés: jöhetnek-e további Dead Rising újragondolások.

Az Inversenek adott interjújában a projekt producere, Kei Morimoto elmondta, hogy a Dead Rising előtt fényes jövő állhat.

Hirdetés

Csak úgy, ahogy a Resident Evil 2 megnyitotta az ajtót a többi remake és folytatás előtt, a Dead Rising: Deluxe Remaster is egy új korszak nyitánya lehet. Kei Morimoto így fogalmazott mindezek kapcsán:

"Egy Dead Rising 2 remake vagy remaster teljesen lehetséges. Egyelőre figyeljük a piaci trendeket, és azt, hogy hogyan teljesít a Deluxe Remaster. Ha találunk egy idősávot, ahol el tudunk adni egy Dead Rising 2 remake-et vagy remastert, akkor megfontolunk majd egy lehetséges projektet."

A Dead Rising 2 és 3 jó célpontok lehetnek egy-egy felújításra. A Dead Rising 4 már kevésbé, így a harmadik rész után elválik majd, hogy milyen irányba megy majd tovább a sorozat, már ha lesz ebből az egészből bármi is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)