Hirdetés

GameStar Tábor - ilyen volt 2007-ben

|

Mivel már olyan vészesen közeledik a 2013-as GameStar Tábor, hogy csak na, a héten már másodszor révedünk a múltba. Most 2007-nél járunk, Fonyódligeten.

Hirdetés

Ebben a gatyarohasztó, békaszem-pukkasztó, kistestű kutyákat heves lihegésre késztető melegben mi mást lenne érdemes csinálni, mint megnézni a 2007-es nyár legnagyobb eseményének (brit tudósok felmérése bizonyítja!) összefoglaló videóját, melyben van minden, mi GameStar s Tábor.

Furcsa, hogy már lassan hat éve volt a fonyódligeti GameStar Tábor, ahol a régi nagy monitorok már csak igen elenyésző mértékben voltak jelen. Ez a technikai fejlődés egyszerűen bámulatos. Megint ment az Unreal Tournament 2004 ezerrel (ez az UT, mindig csak az UT), mindenfelé energiaitalos dobozok hevertek a hagyományos és igen durva tuninggal megáldott gépek mellett, de az offline játékok népszerűsége (mint például a "GameStar Aréna Live"-é) sem volt elhanyagolható.

A táborok utolsó estéjén megrendezendő nyereményosztás ebből a videóból kimaradt, de a 2008-as tábor összefoglalójában benne lesz. Van ehhez kapcsolódóan egy ajánlatunk is: aki eljön a 2013-as GameStar Táborba július 14-én és egészen július 20-ig marad, ráadásul a versenyeken is részt vesz, az esélyes lehet a rengeteg nyeremény egyikére, köztük az FSP Aurum Gold 600W-os tápra és a Cooler Master Storm Scout 2 gépházra. Aki még nem jelentkezett, vagy bármilyen kérdése volna, az keresse fel Mocsáry Józsefet, avagy Mocsyt, avagy a főszervezőt a jmocsary@gamestar.hu e-mail címen, vagy írjon kommentben, vagy küldjön hollót. Ha még nem láttátok volna, feltétel nélkül nézzétek meg a 2003-as, 2004-es és 2006-os tábor összefoglalóját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)